Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOU SERVEI D'INFORMACIÓ I ATENCIÓ A LES VÍCTIMES DE TRÀNSIT (SIAVT)

El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit és un servei d'ajuda que ofereix orientació i informació a les víctimes i persones afectades per un sinistre de trànsit, amb la corresponent derivació als recursos pertinents. Ofereix a les víctimes i familiars d'un sinistre de trànsit un servei d'ajuda, orientació i informació perquè puguin fer els tràmits necessaris i conèixer els recursos existents. Per rebre informació més especialitzada sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i fer tràmits més específics, es deriva als recursos existents. El SIAVT ofereix, amb un equip de psicòlegs especialitzats, suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant d’un sinistre de trànsit, tant per mitjans telefònics com presencials.

DIMARTS 03 DESEMBRE 2019

Com contactar amb el SIAVT?

L'equip de professionals del SIAVT dona atenció a les víctimes i persones afectades per un sinistre de trànsit a través del telèfon 900 100 268 o a través d’internet a la web http://victimestransit.gencat.cat

L'horari d'atenció telefònica és de 9 h a 20 h els 365 dies de l’any.

El SIAVT també ofereix assessorament mitjançant una visita presencial amb els nostres psicòlegs, la qual es pot sol·licitar per telèfon o internet.