Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

🔥 Autoritzacions col·lectives de crema de restes agrícoles

📣 Del 15 de març al 14 de juny s'inicia el període per sol·licitar autoritzacions col·lectives de crema de restes agrícoles

DIJOUS 07 MARÇ 2024

📌 Aquest tràmit es pot sol·licitar a l'ajuntament o la oficina comarcal del Departament d'acció climàtica i serveix per autoritzar cremes de restes vegetals agrícoles per a persones físiques o persones jurídiques que duguin a terme la crema en una explotació agrària* al municipi de l’ajuntament que tramita.


* Explotació agrària: el conjunt de béns i drets organitzats empresarialment pel seu titular, en l’exercici de l’activitat agrària, primordialment amb fins de mercat, els quals constitueixin una unitat de gestió tecnicoeconòmica.

⚠️Qualsevol altra activitat amb risc d’incendi forestal a menys de 500 metres de terreny forestal que vulgui dur a terme un particular, empresa, ajuntament, escola, universitat, etc. s’ha de sol·licitar individualment de manera presencial a l’oficina comarcal corresponent o telemàticament a través del formulari específic que es pot trobar a l’adreça electrònica següent:

https://ovt.gencat.cat/gsitgf/AppJava/traint/renderitzar.do?reqCode=inicial&set-locale=ca_ES&idServei=M02760SOLC