POUM

Registre d'usuaris

Administració


FEDER

FEDER1
Montoliu durà a terme les obres per convertir la torre del Castell de l'Ametlla de Segarra en el mirador més alt de la Segarra gràcies a les obres de rehabilitació que es duran a terme amb les ajudes de l'1 % cultural del Ministeri de Foment i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

 

Amb aquesta actuació es condicionarà l'interior de la torre, una construcció del segla XI de prop de tres metres de diàmetre i uns 13 d'altura, sobre la qual s'habilitàrà un mirador.


FEDER1
Unió Europea

Fons Europeu
de Desenvolupament Regional

Una manera de fer Europa

Serveis

etram
perfilcont
Contacte
 1. Nom*

  camp obligatori

 2. Cognoms*

  camp obligatori

 3. Telèfon de contacte
  Camp obligatori
 4. email*

  camp obligatori

 5. Motiu del contacte*

  camp obligatori

 6. Códi de seguretat
  Códi de seguretat
    (generar nou códi de seguretat )

  camp obligatori


 7. Condicions: Tota comunicació amb l'ajuntament de Montoliu de Segarra per qualsevol mitjà o mitjançant la seva adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquest 'lloc web' o al seu 'correu electrònic', suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de l'ajuntament de Montoliu de Segarra, l 'adreça C/ Call, 5 - 25217. Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal. Per tant, l'interessat podrà exercir dret d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició respecte a les dades personals que consten en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment. Per a això ho podran fer mitjançant comunicació escrita dirigida a: l'ajuntament de Montoliu de Segarra C/ Call, 5 - 25217 Telèfon: +34 973 531 262

 8. Accepto els termes i les condicions*

  Es tenen d'acceptar els termes i condicions per a poder continuar

 9.