POUM

Registre d'usuaris

Administració


FEDER

FEDER1
Montoliu durà a terme les obres per convertir la torre del Castell de l'Ametlla de Segarra en el mirador més alt de la Segarra gràcies a les obres de rehabilitació que es duran a terme amb les ajudes de l'1 % cultural del Ministeri de Foment i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

 

Amb aquesta actuació es condicionarà l'interior de la torre, una construcció del segla XI de prop de tres metres de diàmetre i uns 13 d'altura, sobre la qual s'habilitàrà un mirador.


FEDER1
Unió Europea

Fons Europeu
de Desenvolupament Regional

Una manera de fer Europa

Serveis

etram
perfilcont

Presentació

Benvinguts a la web de Montoliu de Segarra.

En nom propi i en el de tot el consistori rebeu la més cordial salutació.Tinc el goig de presentar-vos la pàgina web de l’Ajuntament de Montoliu. Les noves tecnologies estan a les nostres mans con una eina per facilitar la relació de les persones, visquin on visquin.Per als qui la visiteu i no sou del municipi, aquesta web us guiarà perquè ens conegueu millor i potser ens vingueu a visitar. Per als veïns del municipi la web vol ser una eina de consulta dels serveis municipals.

El municipi de Montoliu de Segarra és un lloc que encara preserva la bellesa natural,    on s’hi poden trobar les coses bones de la terra: paisatge, cultura, monuments...Espero que aquesta Web sigui una bona eina de comunicació i una porta oberta al món. Estic convençut que és un pas endavant cap una realitat que fins fa poc semblava llunyana. Veniu-hi sovint i gaudiu-ne.